Gepost door: Pierre Vis | januari 2, 2006

Het post-climax-syndroom

Ken je dat gevoel: Je hebt lang uitgekeken naar een leuke gebeurtenis, een dikke fête of een ander evenement en als het dan voorbij is, krijg je de weerslag. Je hebt een aanzienlijk slaaptekort waardoor je al eens [/understatement] nukkig rondloopt en wat kortaf bent, er is geen enkel liedje dat goed genoeg is om je oren te verwarmen en ook op de TV is er niets dat je kan boeien. De gedachte aan eten maakt je al misselijk en je hebt het gevoel dat je ge-aperitieft hebt voor enkele maanden ver. Neem daar nog bij dat 2 januari gelijk staat aan het terug ter hand nemen van het handboek Economie en het verder doen aan die mens-erger-je-niet thesis en voila, U kan zich een vrij nauwkeurig beeld vormen van hoe ik me vandaag voelde.

Ik heb me vandaag in leven weten te houden met dagdromen -dé beste uitvinding sinds de creatie van het wiel- en mijmeringen aan het voorbije weekend. Na een ganse dag wat verloren te hebben gelopen, ben ik vanavond dan maar wat gaan joggen in het park, kwestie van de hersenkamer eens te formatteren. Dat laatste is maar halvelings gelukt, maar intussen is er toch al weer wat gourmet verbrand en wat schuimwijn uitgezweet..

Volgende climax: Reis naar Riga!
Volgende halte: Nieuwjaarsvat!

Advertenties

Responses

  1. Ik weet wat je bedoelt!!!
    Mss een levensles voor 2006: Het wachten op een gebeurtenis is spannender dan de gebeurtenis zelf!!! En dit geldt voor elke gebeurtenis, behalve festivals en de Q-party!!!

  2. Bwoah, de gebeurtenis zelf was ook zeer leuk, niet?! 🙂
    Tis vooral dat ‘zwarte gat’ (kleine overdrijving) waar je nadien in valt dat iets minder aangenaam is.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: