Gepost door: Pierre Vis | januari 19, 2006

Homo Erectus

Wat heb je nodig om de release van een nieuwe cd/single/videoclip niet onopgemerkt voorbij te laten gaan? Men neme een camera en een pin-up. Laat de dame wat ‘sensueel’ bewegen voor de lens en let daarbij op dat de boezem niet onbetast blijft. Laat de dame naar het einde van het clipje toe wat overbodige kleren uitdoen (“Heb jij het ook zo warm?!”) tot ze uiteindelijk haar D-cup (ruwe schatting) prijs geeft aan het publiek. Men plaatse het resultaat op een website met als gevolg dat binnen afzienbare tijd het aantal bezoekers serieus stijgt tot de server het uiteindelijk begeeft. Oh ja, misschien niet onbelangrijk om mee te geven dat er van de videoclip een subtiele (dag) en een expliciete (nacht) versie bestaan. Niet dat jullie geïnteresseerd zouden zijn in die eerste..


Ik heb het natuurlijk over Joerie (mp3), de geweldige nieuwe single en bijhorende videoclip van Gorki. Mijn persoonlijke favoriet van het moment en dat staat volledig los van de boezem van mevrouw of van het feit dat hij Joeri Gagarin bezingt. Gans de cd ‘Homo Erectus’ is blijkbaar een eerbetoon aan de eerste man in de ruimte. Op de site kan je fragmenten beluisteren van alle tracks.
Luc de Vos zou natuurlijk Luc de Vos niet zijn als hij geen specialleke deed rond de release van zijn nieuwe plaat. De dame die zich bloot geeft voor de camera heeft haar effect duidelijk niet gemist en hij kan tevreden zijn met al die aandacht.

Het is toch typerend te zien hoe half (mannelijk) Vlaanderen zich naar de site van Gorki rept, enkel en alleen omdat er een koppel blote borsten te zien is (Mea Culpa). Wat er ook van zij: hij doet weer eens van zich spreken! Ik moet zeggen dat ik zelf niet zo’n grote fan ben van de mens, maar laat dat vooral geen belemmering zijn om van tijd tot tijd te genieten van één van zijn knappe songs.

Advertenties

Responses

  1. Danku voor de links. Wij downloaden lustig voort. Wederom, merci Pieter! En een geweldige post overigens.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: