Gepost door: Pierre Vis | april 6, 2006

Champions League

U zal het wellicht al gehoord hebben: FC Barcelona heeft zich gisteren zonder al te veel glans weten te plaatsen voor de halve finales van de Champions League en dat ten koste van Benfica. Ik heb de match van uit de luie zetel gevolgd en dat was weer eens iets anders dan in een rookerig café te zitten turen naar de beeldbuis. Feit is dat je veel aandachtiger kijkt en dat geen enkele klasseflits je kan ontglippen. En oh ja, aan klasseflitsen geen gebrek. Ronaldinho en Eto’O bezig zien, is een ware lust voor het oog. Beide balgoochelaars geven bovendien de indruk dat ze spelen omwille van de liefde voor het spel en niet voor hun -ongetwijfeld goed gevulde- bankrekening. Passioneel en flitsend voetbal, dat is wat we hier in ons Belgenlandje niet al te vaak te zien krijgen. Als je het niveau van de Champions League bekijkt, is het ook duidelijk waarom de Belgische ploegen er niet in slagen om Europees te overwinteren.

Het valt me trouwens op dat er s’avonds bitter weinig te zien is op TV. Ligt dat aan de vakantie of is dat altijd zo tijdens de week?
En ik die dacht dat ik iedere avond een kaskraker ging te zien krijgen..

Advertenties

Responses

  1. Kwaliteit is tegenwoordig dun gezaaid in het televisielandschap. Gelukkig zijn er nog internet (YouTube, Torrent, etc) en de cinema om u te entertainen. En ja, de match van gisterenavond was goed. Ik kan nog steeds niet geloven dat die penalty gepakt werd.

  2. Was hard getrapt, mr te weinig nr de hoek.. Keeper kiest de juist hoek en krijgt de bal op ideale hoogte toegetrapt. Hij had hem maar te pakken. Simpel toch 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: