Gepost door: Pierre Vis | juni 10, 2006

WK 2006

Het meest bekeken sportevenement ter wereld is weer van start geschoten. Ik heb medelijden met de mensen die het maar niks vinden om god ganser dagen geconfronteerd te worden met een uitzinnige menigte die supporteren voor 22 man die achter een bal aanlopen. Je moet al goed je best doen om uit de greep te blijven van de WK-gekte..

Maar goed, voor al de rest van de bevolking is het snoepen van deze 4jaarlijkse hoogmis van het voetbal. En als de eerste matchen representatief zijn voor dit WK, dan gaan we smullen. Duitsland – Costa Rica was een doelpuntenfestival (met twee goals om in te kaderen van Lahm en Frings), en Ecuador wist menig voetballiefhebber te verrassen met een mooie overwinning op Polen. Vandaag konden de Engelsen maar nipt winnen van Paraguay, en Trinidad en Tobago kon zelfs met 10 man de Zweden te beletten te scoren. Jaja, ik hou wel van die kleine voetbalnaties die zichzelf overstijgen op een WK. De sfeer in de stadium lijkt me overigens opperbest. Zou voetbal dan toch een feest zijn?

Advertenties

Responses

  1. Bah, Engeland heeft helemaal niks gewonnen. Ze konden niet eens zelf scoren. “It’s coming home” zal voor een andere keer zijn vrees ik.

  2. Pfft, uit de greep blijven, lukt vlotjes, geen probleem mee. Alleen: iemand bellen om mee te gaan zuipen is iets moeilijker nu: ofwel zitten ze te blokken, ofwel zijn ze naar huis, ofwel zitten ze naar de voetbal te kijken.

  3. Hehe, kan je geloven dat ik alledrie combineer? 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: