Gepost door: Pierre Vis | oktober 17, 2006

HLZHI: Interim

Jaja, Het Leven Zoals Het Is heeft me gisteren voorzien van een interessant jobke. Weliswaar maar voor één dag, maar het was toch de moeite om eens mee te maken.
Ik ben een ganse dag op stap geweest met Isys, een éénmansbedrijfje dat gespecialiseerd is in plaatsing en installatie van audiovisuele toepassingen voor bedrijven en overheidsinstanties. Mijn sympathieke chef kan overigens een mooi cv voorleggen, met onder meer de Europese Commissie, de Lijn & In Flanders Field als klanten.

Gisteren ging het eerst richting Gent naar een soort welnesskliniek waar de wealthy & rich people kunnen revalideren na hun heupoperatie. Niet meteen betaalbaar voor U & ik, en dus een reden te meer om mijn ogen de kost te geven.

Daarna ging het richting Brussel, meer bepaald naar de Landesvertretung Baden-Wuerttemberg ofte de vertegenwoordiging van deze Duitse deelstaat bij de EU. Het moge duidelijk wezen dat die mannen niet op een centje kijken om hun zetel in Brussel wat luister te geven. Als die vertegenwoordiging al zo pico bello was, dan wil best wel eens een kijkje nemen in de Duitse ambassade.
Ter plaatse verzorgden we klank en licht voor een optreden van Christoph Sonntag, de Duitse Geert Hoste. Aan het gebulder van het publiek te horen, was zijn conférence een echte voltreffer. Ik zelf was al blij dat ik de grote lijnen verstond. Ja, misschien moet ik mijn Duits maar eens van onder het stof halen, en een cv’tje versturen naar de Landesvertretung. Werken in Brussel lijkt me na gisteren opeens heel boeiend en relax! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: