Gepost door: Pierre Vis | december 10, 2006

Trefdag

Gisteren was het de Trefdag voor oude en jonge (nieuwe) Kernploegers van Bouworde (meer info). Plaats van gebeuren was het dienstencentrum Gidts, wellicht beter gekend als het instituut Dominiek Savio, één van de vzw’s onder de Gidts-koepel. Het geheel bevindt zich op een uitgestrekt domein in het hartje van de Westvloanders, en biedt ondersteuning, verzorging en scholing aan personen met een handicap.

De idee achter deze trefdag is dat de enthousiaste KPers een dagje helpen op het domein, en onderwijl elkaar wat beter leren kennen. Dat is ook aardig gelukt onder het schilderen en het aanleggen van een houten terras door. In een losse sfeer (bij momenten zelfs behoorlijk Oosteuropees aandoend ;)), werd er flink doorgewerkt en gestudeerd op de nieuwe namen. Wat mij betreft een aangename kennismaking die vraagt naar (veel) meer!

Binnen afzienbare tijd krijgt U hier zeker nog wat info over een aantal vernieuwingen bij Bouworde die zich aankondigen. Ik denk dat ik wel mag verklappen dat er aan een nieuwe site wordt gewerkt, maar over de grootste nieuwigheid behoud ik nog even het stilzwijgen..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: