Gepost door: Pierre Vis | december 24, 2006

Jawadde dadde

Vanmorgen weer een leuk radiomoment meegemaakt toen de Willy’s & Marjetten op Polbezoek waren in het Glazen Huis. Het begon wat flauwtjes met iets te veel ge-okidoki & ge-miauwkes naar mijn goesting, maar geheel in de stijl van het programma vroeg DJ Nico ‘footloose’ aan. Heerlijk die zwarte humor!

Misschien is zwarte humor ook iets wat Albert eens in zijn kerstboodschap moet zien te verwerken. Nu komt hij niet veel verder dan wat ironie en enkele subtiele verwijzingen. Laten we eerlijk wezen: veel schwung zit er niet in zijn performance. Werk aan de winkel voor Pol, de man van de vernieuwende TV-formats?!

Advertenties

Responses

  1. Je denkt toch niet dat die verwijzing naar “frauduleuze toestanden” in zijn kerstboodschap er zou gekomen zijn zonder lichte dwang van Verhofstadt hé? Die paragraaf, die niets te zien had met de rest van de toespraak, was bijna letterlijk wat Verhofstadt reeds in het parlement zei.

  2. zal niet door Verhofstadt zijn, maar op aanraden van zijn adviseurs.

  3. Goh, de meerderheid van zijn adviseurs heeft geen flauw benul van wat er in Vlaanderen leeft en zo, die zijn echt wereldvreemd wat Vlaanderen betreft. Het zou me echt niet verwonderen van Verhofstadt: die leest zowieso die toespraken na en probeert zeker het koningshuis te steunen.

  4. Is er nu comment moderatie of wat?

  5. Je comments stonden idd bij de spam. Mogelijks omdat je vrij snel naeen poste of zo..
    Bij deze zijn ze goedgekeurd 😉

  6. Hi, I like this site. Express you recompense tips. I found these tips sooner helpful. But I got another point: where to buy good and shoddy designer products?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: