Gepost door: Pierre Vis | januari 2, 2007

It wasn’t me

Geen uitsluitsel over doodsoorzaak vrouw in Bloso Hofstade
De autopsie die werd uitgevoerd op het lichaam van de 56-jarige vrouw die zaterdag dood werd aangetroffen in het Bloso-domein in het Vlaams-Brabantse Hofstade heeft geen uitsluitsel gebracht over de doodsoorzaak. Dat meldt het parket van Brussel dinsdag.Het slachtoffer, dat in de omgeving woonde, zou aangevallen zijn. De familie gaf de verdwijning vrijdagavond aan. Het lichaam van de vrouw werd zaterdagochtend gevonden door een voorbijganger. Het motief voor de agressie is onbekend. [DM]

Ik zit daar dus werkelijk voor niks tussen hé..
Wel n beetje scary te weten dat er iemand vermoord (?!) is op n paar honderd meter van je bed. Wij logeerden voor onze zwemstage namelijk in het Bloso-sporthotel dat gelegen is – jawel – op het domein in Hofstade. Straks mogen alle zwemmers nog opdraven voor een verhoor..

UPDEET: Een paar honderd meter blijkt feitelijk slechts 30m in vogelvlucht te zijn. Al n geluk dat politie en parket hun werk zo discreet mogelijk hebben gedaan zodat onze jongste zwemmertjes (we spreken over gastjes van 10 jaar) niet verontrust werden. Ik mag er niet aan denken dat dat één van die klein mannen daar was opgekomen..

UPDEET²: Er zijn 3 mannen aangehouden.. [VRTnieuws]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: