Gepost door: Pierre Vis | februari 11, 2007

Bouworde new style

Bouworde logoGisteren op de lancering van de 3e wereldkampen werd de nieuwe huisstijl van Bouworde geïntroduceerd. Het nieuwe logo kan u hier links al bewonderen, en als u ook de nieuwe site wil keuren, dan moet u zich hierheen reppen. Ik weet het, ik ben de laatste tijd nogal een linkhoer wat Bouworde betreft, maar tis voor de goede zaak dus het lijkt me gerechtvaardigd.

Zowel de site als het logo vind ik persoonlijk behoorlijk geslaagd. Vooral wat dat laatste betreft hield ik mijn hart vast, want wat ik op voorhand had gehoord deed me het ergste vrezen. Onnodig, zo blijkt nu. De 4 bollen symboliseren trouwens de 4 continenten waar Bouworde actief is, alsook de verschillende soorten kampen. Er was gisteren al zware discussie over welk continent het roze toebedeeld krijgt, maar er werd vooralsnog geen conscensus bereikt. Op de site ontbreekt voorlopig een forum, maar daar komt wellicht verandering in wanneer de KernPloeg een eigen stekje krijgt.

De belangstelling voor de 3e wereldkampen was bijzonder groot, en na afloop waren er al boven de 100 inschrijvingen. Als u dus nog richting Cuba, Peru, Ecuador, Marokko, Senegal, Oeganda, Zuid-Afrika, Siberië, Sri Lanka of de Filipijnen wil, dan zal u zich moeten reppen! Het aanbod van de Europa-kampen wordt op 31 maart bekend gemaakt tijdens de lancering in Leuven. Afspraak dan voor een vurig betoog van mijnentwege ten voordele van Bosnië-Herzegovina?! 😉

Advertenties

Responses

  1. Bouworde zit ferm aan de bollen.

  2. Druuuuuuuuuuuugs?

  3. De ganse KernPloeg pakt druuuuuuuuugs
    *behalve Pierre, want das nen braven*

  4. oeie, das dan toch niet de kp hé die gaat koken de 23ste en 24ste?

  5. De Buna Bufta is een dekmantel voor een druuuuuuuuugs-fuif, noch min noch meer.
    En u die dacht dat de Filipijnen het thema waren?! *snuif*


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: