Gepost door: Pierre Vis | maart 3, 2007

Stem Bouworde.be!

Mensen die hier wel vaker langskomen, zullen ongetwijfeld al de banner in de rechter menukolom bemerkt hebben. Misschien toch even wat duiding geven hierbij.

Het betreft hier een website-wedstrijd van de vzw jeugdwerknet. Jaarlijks kunnen alle jeugdwerkingen in Vlaanderen strijden voor de titel van ‘Jeugdwerksite van het jaar 2007‘. Blijkbaar kent de formule veel succes, want er zijn meer dan 100 deelnemers. De prijzenpot oogt eerder bescheiden, maar dit is vooral een kans om jouw vereniging in de kijker te plaatsen. Daarom ook neemt Bouworde Vlaanderen deel aan deze competitie, en we zijn vastbesloten om onze deelname de nodige glans te geven. Je kan ons helpen door ons een stem te geven. De procedure daarvoor is heel simpel en duurt amper één minuut. Je klikt op deze link, vult wat gegevens in en onmiddellijk daarna ontvang je een mailtje met een bevestigings-link. Even aanklikken en klaar is kees!
Stemmen kan nog – elke dag opnieuw! – tot en met 12 maart (14u) en daarna zal ook de jury zijn zegje doen om uiteindelijk op 16 maart haar verdict te vellen. Spannend..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: