Gepost door: Pierre Vis | maart 8, 2007

Sex voor de wedstrijd

Eén van de fijne voordelen van je werk te hebben aan de Grote Markt te Kortrijk is het feit dat er van tijd tot tijd al eens een evenement plaats vindt. Binnenkort zal het gedruis van de Paasfoor er haar opwachting maken en nog wat later vindt er een beachvolley-toernooi plaats. Vooral dat laatste is een warm-makende gedachte op een druilerige dag zoals we er in maart en april af en toe wel eentje kennen.

Morgen hebben we vanuit ons kantoor VIP-plaatsen voor de start van de driedaagse van West-Vlaanderen slash Johan Museeuw Classics. Het podium waar de renners hun krabbel komen zetten is nog net een beetje aan ons zicht onttrokken, maar het startschot wordt quasi onder onze neus gegeven. Ik vrees wel dat het niet veel zin heeft om onze plaatsjes aan het raam te verhuren via e-bay; daarvoor is het deelnemersveld nét niet indrukwekkend genoeg. Tenzij u natuurlijk wil betalen om McEwen, Eeckhout, Baguet, Casper, Meirhaeghe, Wesemann, Mattan en consoorten hun eerste omwentelingen te zien doen. De aankomst van een Tour-etappe zou uiteraard wat meer commerciële mogelijkheden bieden, maar goed, een mens moet ergens beginnen hé.

Overigens, ik ken alvast één iemand die vanavond geen sex voor de wedstrijd zal hebben: onderweg naar den ondergrondsen zag ik nog net hoe Baguet zijn vrouw (afin, dat hoop ik toch voor hem) ten afscheid kuste. Of dat een garantie is om te presteren, zal u morgen kunnen aflezen op de rituitslag..

Advertenties

Responses

  1. Ik zou toch iets aan die kanjer van een spelfout in de titel doen, nu er nog niet te veel volk aandachtig is 😉

  2. Leve de oude spelling! (afin, met ‘oud’ bedoel ik deze van voor de laatste verandering)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: