About

“What you always wanted to know, but were afraid to ask…”

In het jaar des heren 1983 werd ondergetekende geboren in de Gentse stede. Waarom ik precies in de stad van de Stropkes het levenslicht zag, zou ik eens moeten navragen bij de bevoegde instanties, zijnde vader L. & moeder M. Ik ben namelijk een geboren en getogen Westvloet. Eentje die tussen Leie & Schelde woont, meer bepaald.
Schattige baby-foto’s wens ik niet te publiceren, kwestie van U geen verrukte Oooooooooh’s en Aaaaaaaaaah’s te ontlokken.

Het kan niet anders dan dat ik een lastig kind was, want na mijn komst hielden mijn ouders het wijselijk voor bekeken. Dát of ik was achtereenvolgens een wolk van een baby, een schat van een kleuter en een uiterst lieve zoon.
Kiest U zelf maar.
De voor- en de nadelen van broers en zussen heb ik dus nooit gekend; een kakkernesje was ik echter ook niet.

Jeugd foto’s tonen een magere spriet met een braaf lachje. Tegenwoordig ga ik iets minder slank door het leven en het brave lachje heeft plaats gemaakt voor een ondeugende glinstering in de ogen, een grijns of een bedenkelijke blik. Sérieux heb ik genoeg; vroeger zelfs op het saaie af. Mijn jaren in het college van Waregem waren waarschijnlijk de meest grijze in mijn nog jonge bestaan. Maar zie, het beschaamde, wat introverte jongetje is een jongeman geworden die geniet van gezelschap en een fijne babbel bij een nog fijner biertje.

Maar goed; ik loop al vooruit op de feiten. Laat me beginnen bij het begin.
Hét begin, dat moeten de verste herinneringen zijn die ik nog heb: deze van de kleuterschool. Geen speciale anekdotes hier; het kost me al moeite om de gezichten van vriendjes en vriendinnetjes nog voor de geest te halen. Mijn gênante foto’s uit deze periode zijn ook al langer dan vandaag uit het familie-album ‘verdwenen’. U hoeft dus niet aan te dringen.

(to be continued…)

Responses

 1. Geachte,

  Na wat surfen op het internet kwam ik toevallig aan de weet dat u mogelijk een kopie van Proper gewassen Van Yevgueni in het bezit heeft.

  Ik zoek hier al heeeeeeeeeeel erg lang naar en heb dan ook tal van nr’s verzameld. ik ontbreek enkel nog de nummers:”als ik vannacht doodga” En “Slaap”.

  Zou u zo vriendelijk willen zijn deze nrs door te mailen of een link te geven of iets dergelijks?

  Of uploaden op b.v http://www.rapidshare.com ofzo

  Alvast bedankt voor de moeite.

  E-mail: johanaelbrecht@hotmail.com

  M.V.G


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: