Disclaimer

Nooit gedacht dat ik ooit een disclaimer zou neerpoten op een weblog, maar ik verkies me toch in te dekken tegen reacties die buiten proportie zijn. Daarom:

De teksten op dit weblog zijn van mijn hand. Dat wil zeggen: een particuliere, niet-journalistieke hand. Bijgevolg kan de inhoud niet afgerekend worden op eventuele onwaarheden, hoewel het uiteraard binnen mijn betrachting ligt om dergelijke zaken te vermijden.
Indien U het niet eens bent met bepaalde standpunten die naar voren worden gebracht, dan kan U dat altijd op een beleefde en correcte manier naar voor brengen in de commentaren. Ik behoud me evenwel het recht toe om commentaren te verwijderen die agressief of kwetsend zijn. Rascistische uitspraken en andere uitingen die ingaan tegen het gelijkheidsbeginsel van alle mensen, zullen zonder pardon verwijderd worden. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor commentaren die door andere mensen geplaatst werden, al dan niet met de bedoeling mijn imago te besmeuren.
In het geval een persoon of instantie zich aangevallen zou voelen, dan verzoek ik om mij te contacteren op onderstaand adres. Ik zie mezelf als een redelijk persoon die openstaat voor dialoog en rede. Ik verkies in eerste instantie een verhelderend gesprek boven andere stappen. Wederom geldt dat ik er op sta dat dit alles gebeurt op een beleefde en serene manier.
Standpunten en uitspraken die door mij naar voren worden gebracht, zijn strikt persoonlijk, en dienen dus niet gelinkt te worden aan mijn familie, werkgever, collega’s of verenigingen waarbinnen ik actief ben.

contact:
contact

De disclaimer werd in deze vorm opgesteld op zondag, 17 december 2006. Ik behoud me het recht voor om in de toekomst wijzigingen en nuances aan te brengen mocht dat nodig blijken.

Pieter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: